Entertainment

Wow! Banyak Betul Promosi Menarik Dari Lazada Sempena Ramadan & Raya Kali Ini!

Mesti ramai yang tengah buat persiapan Ramadan dan Raya tahun ni kan? Yelah, mana taknya, dah hampir dua tahun tak meriah, kalini naklah buat persiapan awal dan yang penting nak berbelanja dengan bijak!

Ha…untuk pengetahuan korang, platform e-dagang Lazada ada banyak promosi, pelbagai produk menarik dan keperluan harian yang korang mesti beli supaya tak kelam kabut nanti. Dengar cerita, banyak juga tawaran istimewa menarik.

Jom kami kongsikan, korang mesti suka!

LazLive: Konsert Amal Akustika Mubarak Bertambah-tambah Ke Hati & duit raya e-wallet!

Pada 21 April jam 10 malam hingga 12 tengah malam, korang boleh saksikan konsert ‘Akustika Mubarak Bertambah-tambah Ke Hati’ di LazLive, YouTube, Facebook, Instagram, dan TikTok Lazada Malaysia di mana mereka membawakan persembahan istimewa yang akan dipersembahkan oleh Shila Amzah, Aliff Aziz, Faizal Tahir, Nabila Razali dan ramai lagi.

Di samping itu, ada juga segmen LazadaForGood. Yang ini additional bermakna sebab ianya segmen khas untuk kumpulkan dana bantuan bulan Ramadan bagi membantu golongan yang tidak berkemampuan dan amat memerlukan.

Menerusi LazadaForGood, korang boleh derma on-line secara selamat kepada Islamic Relief Malaysia dan badan-badan amal yang lain untuk bantu mereka pada bulan puasa ini.

Kalau korang tonton rancangan ini di LazLive, korang juga berpeluang untuk memenangi Duit Raya E-Wallet dan baucar bernilai keseluruhan RM40,000 tau! Nak tonton senang je, korang boleh klik sini.

Tawaran hebat yang akan menambat hati korang!

Ha…cakap pasal Ramadan dan Raya ni, mesti korang nantikan tawaran menarik dari Lazada kan? Jangan risau! Korang boleh nikmati diskaun sehingga 90% atau tawaran serendah RM0.99 antara 18 sehingga 22 April dan 5 Mei sehingga 7 Mei.

Ini antara senarai produk yang korang mesti beli dekat platform Lazada ni:

1. Produk halal dan wajib beli untuk buka puasa dan sahur 

 

Yusuf Taiyoob Kurma Wasem Dates 500g

Kurma Mariami AA Jumbo High Quality Dates Fruit

Nestle MILO 3 in 1 Activ-Go (33g x 30s)

2. Apa ertinya buka puasa dan sambut Raya jika tanpa biskut Raya? 

 

Tart Nenas Cube

Nutella Pod Nutella Nutball biskut raya Cookies Nutella button Hazelnut Almond

Squid Game Dalgona Candy Set of 5 

3. Jemu buka puasa dengan nasi? Jom makan pizza dan layan tart keju!

 

Domino’s Pizza – 1 Extra Large Pizza Ala Carte F&B eCoupon  (*Hanya tersedia di aplikasi Lazada sahaja)


Hokkaido Baked Cheese Tart – BOX OF 6 PREMIUM TART [Selected Store Only] [F&B eCoupon] (*Hanya tersedia di aplikasi Lazada sahaja)

4. Iftar buffet a’la kayangan dengan keluarga dan kawan-kawan 

 

Warisan Kita Ramadan Buffet Dinnet (3 Apr – 1 May 2022)

Corus Hotel KL – Ramadan Buffet Dinner 2022 – Santapan Warisan

5. Glam-kan diri untuk Aidilfitri! 

 

Wardah Lightening Two Way Cake Light Feel SPF15

SIMPLYSITI Elegant Blusher BL01 1s

Coach Dreams EDP 10ml

6. Berseri di pagi Syawal dengan koleksi Baju Raya

 

Tudung Bawal Fazura Original KOLEKSI BARU

TEEMI [4T – 10T] 3-pieces Baju Melayu + Sampin Budak Lelaki Baju Raya Moden Pakaian Muslim Kids 3 in 1 Set

* New Arrival * Kurta Lelaki Exclusive Design Kurta Volume 1.0 by H Styles (V1)

KM Muslimah Lara Floral Lace Jubah Women Maxi Long Chiffon One Piece With Waist Belt Tie Dress [J29995]

7. Hias rumah untuk ambil gambar Raya dan buat open home

 

KKBS CURTAIN Camilla Langsir Raya Semi-Blackout Plain Cangkuk * Ring (Camilla Semi-Blackout Curtain Minimalist Hook & Eyelet)

BAHAGIA Scot L Shape Sofa/ L Shape/ Sofa Leather/ High Density Cushion (DarkBrown/Grey)/ couch set/ couch I form

8. Cek kereta supaya perjalanan balik kampung selamat dan selesa

 

PETRONAS Engine Oil Syntium 800 5W30 [All-Inclusive Car Service Package] API SN Semi Synthetic + Exclusive Free Gift

IGL Raya Gift Set – Wash, Shine, Protect | Ecoclean Jen Ok.O, Ecoclean Wash, Ecoshine Enhancer (Premium Box Set)

[DDPai Malaysia] Dash Cam Mola N3 1600P HD GPS Vehicle Drive Auto Video DVR Android Wifi Smart Connect Car Camera Recorder

9. Jaga diri bila balik kampung dan ziarah Raya

 

NEWGENE COVID 19 Home Self Test Rapid Antigen Kit (RTK) (Sputum/ Saliva) [MDA/KKM Approved] [LUCKY PHARMACY] 1PCS ONLY/ 25PCS OR 1BOX

Neutrovis Premium 4-Ply Medical Face Mask – Salam Kareem (2022 Raya Limited Ed.)

10. Bawa buah tangan bila ziarah Raya dan pergi open hous

 

Signature Market Juadah Lengkap Raya Gift Box (10 Items)

[Halal Hampers HARI RAYA 2022] Hari Raya Aidilfitri Hamper Gift Basket (Big Set)

‘Riang Ria’ Kampung Raya Hamper Set [C]

Sebenarnya ada banyak lagi produk-produk yang korang boleh pilih dan beli. Nanti korang boleh test it out sendiri di Lazada. Paling menarik, korang boleh dapatkan potongan 40% + Free Shipping bagi produk terpilih tau! Jadi, memang berbaloi dan murah seronok kalau beli kat Lazada.

Nak dapat diskaun & tawaran hebat dari Lazada?

Kalau korang nak cari macam-macam produk di Lazada untuk bulan puasa dan Raya, ni memang masa yang tepat untuk korang buying sebab baucar RM8 tanpa pembelian minimal dan juga baucar free transport ada setiap hari, antaranya baucar free transport masa sahur, antara pukul 5 pagi sehingga 7 pagi yang boleh ditebus dengan pembelian mimimum serendah RM5.

Selain itu, kalau nak lebih jimat, korang boleh tebus Lazada Bonus untuk nikmati potongan RM10 bagi setiap pembelian RM100* untuk produk terpilih. Bonus yang korang dapat tu boleh mula dikumpul pada 13 April dan boleh ditebus bermula 18 sehingga 22 April.

Makin banyak korang berbelanja kat Lazada, makin banyak juga korang boleh dapat ganjaran pulangan LazCoins cashback dengan pembelian minimal RM30. Nak lagi berbaloi? Korang try antara pukul 5 pagi sehingga 7 pagi, dan 6 petang sehingga 8 malam, sebab boleh dapat pulangan 15% LazCoins cashback.

Bukan itu saja, korang juga berpeluang untuk nikmati tawaran ‘beli 2 dan dapatkan potongan 5%’, atau ‘beli 2 dan dapatkan hadiah percuma’.

Kalau ada masa, sertai Lazzie Hunt untuk menang Wallet Rebate dan hadiah menarik dari jenama hebat macam Xiaomi, POCO, OPPO dan banyak lagi! Okorang juga boleh hantar e-wallet Duit Raya kepada kawan-kawan dan ahli keluarga dengan Lazzie Hunt dan mereka boleh gunakannya untuk dapatkan LazCoins, Wallet Rebate atau baucar sebagai ‘Duit Raya’.

Tunggu apa lagi? Jom cuci mata di Lazada sekarang!

Ha…sekarang korang dah tahu rahsia kat mana nak beli barang untuk buka puasa, sahur dan produk paling finest untuk Raya, dan ingat suggestions untuk dapat baucar dan diskaun TERBAEK! Jadi, jangan terlepas peluang, takut nanti barang idaman habis stok. Cepat pergi kat aplikasi Lazada sekarang, ataupun klik hyperlink di bawah :

Website: Lazada

Facebook: Lazada

Instagram: Lazada_my

Twitter: LazadaMY

Selamat berpuasa dan selamat ber-on-line buying yang berbaloi-baloi semua!




Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close