Entertainment

Raya Kasi Kaw-Kaw Tahun Ini Gais, Raya Baharu Bersama Orang Tersayang!

Fuh, sudah dua tahun kita tak dapat beraya macam selalu kan? Pergi bazar beli makanan, pergi expo beli baju Raya, bukak puasa ramai-ramai kat luar, ah bestnya.

Syukur, Alhamdulilah tahun ini kita dapat buat semua tu. Terharu pula rasa. Teruja pun ada! Nak balik kampung jumpa famili kat kampung,jumpa kawan-kawan lama, kumpul ramai-ramai semua. Bakar lemang, balut ketupat, seronoknya. Wah..dah dapat rasa dah aura Raya tahun ni macam mana. Mesti sambut habis-habisan!

Dah Beli Baju Raya Ke?

Seronok tu seronok juga, baju Raya dah beli ke belum? Hehe. Koleksi Raya tahun ini pun bukan kaleng-kaleng juga gais. Banyak yang kami lihat rekaan koleksi Raya tahun ini semuanya cantik-cantik! Diperbuat daripada pelbagai koleksi yang memberikan keselesaan dan design ringkas terbaik buat anda. Paling penting, si pemakai pasti nampak anggun dan manis bila memakainya.

Alang-alang dah boleh sambut Raya macam biasa, anda pun perlulah cari baju yang eksklusif dan cantik gituh. Ye dak? Beli jer 3 pasang sekali, barulah Raya kaw-kaw tahun ni, hehe.

Cubalah usha koleksi dari UNIQLO tu gais, alah tak payah susah-susah pergi ke sana pun. Dalam on-line jer gais. Cantik-cantik semuanya. Rambang mata nak pilih tau. Bila lagi nak shockkan orang tersayang dengan koleksi Raya terpaling cantik tahun ini? Baju kanak-kanak pun ada tau.

Apa yang kami suka sangat koleksi dari UNIQLO ini, bajunya sangat selesa dan dalam masa yang sama masih lagi fashionable! Tampak elegan gituh. Kalau pakai sedondon satu keluarga, fuh apa nak dikata lagi, verify letops!

Koleksi Batik Cantik Betul

Koleksi batik dari UNIQLO ni pasti buatkan anda nampak cantik bergaya. Anda boleh jer pakai untuk beraya di rumah kawan-kawan anda tu. Sebab designnya sangat selesa, tak tebal. Sesuai dengan cuaca di Malaysia sekarang ni kan? Takdelah anda berpeluh nanti bila pakai baju yang selesa.

Untuk wanita, ada skirt printed motif batik dan shirt motif printed batik berlengan panjang. Bagi lelaki pula, ada Baju Lengan Pendek Motif Batik dan banyak lagi yang anda boleh tengok nanti.

Koleksi Famili Pun Onz!

Bagi anda yang dah berkeluarga, boleh cuba tengok koleksi famili.

Cantik-cantik kan koleksi Raya UNIQLO kali ini? Pastikan anda dapatkan satu tau untuk Raya nanti. Anda boleh lihat banyak lagi koleksi lain di LINK INI!

Jom Menang Hadiah Pula!

by way of GIPHY

1. #UNIQLOKembaraKampung Game

Baju Raya dah settle, apa kata anda sertai pula recreation #UNIQLOKembaraKampung ini. Ianya bermula SEKARANG sehingga 6 Mel 2022 sahaja tau. Bila lagi nak menang hadiah gempak dari UNIQLO ni. Kad hadiah bernilai sehingga RM500 untuk dimenangi setiap minggu!

Dekat atau jauh, bandar atau kampung, UNIQLO sedia menghantar keperluan baju raya anda. Tetapi dorang memerlukan bantuan anda. Bantu Abang UNIQLO dorang untuk mencari laluan ke rumah keluarga anda dalam teka-teki sliding puzzle yang menyeronokkan dan mudah ini. Terdapat peta baharu setiap minggu jadi pastikan anda kembali setiap minggu untuk peluang menang!

Info lanjut DI SINI.

2. Hadiah Sampul Raya

Anda nak tak berpeluang dapat hadiah Sampul Raya dengan pembelian dalam kedai & dalam talian di UNIQLO? Haa, tempoh kempen ini bermula SEKARANG sehingga 28 April 2022 sahaja! Apa yang anda perlu buat adalah beli RM200 dan ke atas untuk menerima satu (1) pek Peket Raya (6pcs)!

*Mengikut terma & syarat.

3. Hadiah Set Batu Seremban

Wah menarik betul hadiah dari UNIQLO yang ini, betul unik yer. Anda berpeluang dapat hadiah satu set batu seremban jika anda membuat pembelian RM200 dan ke atas secara dalam talian*. Tempoh ini bermula 22 April sehingga 28 April. Ingat, ianya hanya untuk pembelian dalam talian sahaja tau.

*Mengikut terma & syarat.

4. Faedah Aplikasi: Bulan Click&Collect X Sustainability

Bermula 4 April hingga 30 April 2022, anda boleh sertai UNIQLO dengan Click&Collect dan dapatkan ganjaran kupon RM10!

Anda boleh buying on-line bila-bila masa jer dan kumpul order di kedai UNIQLO pilihan anda. Shopping RM100 dan ke atas secara dalam talian dan pilih Click&Collect sebagai pilihan penghantaran anda untuk menerima kupon RM10* (boleh digunakan di kedai atau dalam talian) daripada UNIQLO!

*Mengikut terma & syarat.

Jadi, kalau anda nak menang hadiah, kena comply with rapat-rapat UNIQLO tau. Oh ya, jangan lupa juga untuk dapatkan koleksi Raya dari UNIQLO, baru lah feeling Raya tu lagi kuat, hehe.

#UNIQLORaya




Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close