Entertainment

‘Lubuk’ Raya Di Sini Gais! Mudah Shopping Dalam Satu ‘Tempat’ Jer

“Selamat hari raya, hari untuk kita bersuka ria, selamat kami ucapkan untuk kita hingga sampai tahun depan..” Fuh, ternyanyi pulak uols! Haha, kami pasti sambutan Hari Raya Aidilfitri adalah yang paling ditunggu-tunggu bagi seluruh umat Islam kan?

through GIPHY

Mana tak-nya, sebelum bulan puasa pun ada dah siap beli baju Raya dah pun. Eleh macam lah kami tak tahu ‘rahsia’ anda tu sebab kami pun macam tu juga. Haha. Biar awal asal tak kelam- kabut nanti bila dah dekat Raya, betul tak?

Tetapi, sebelum anda terlebih teruja dengan baju Raya anda tu, anda yakin ke semua persiapan dah lengkap? Haa, jangan ada yang terlepas, kang melepas jadinya!

SUBPLACE Memang Best Giler!

Jadi, meh sini kami nak kongsikan dengan anda ‘lubuk’ barang atau persiapan Raya yang anda boleh lihat dan beli dengan pelbagai promosi tak masuk akal yang dorang beri nanti. SUBPLACE lah tempatnya!

Anda tahu tak, di sini anda tak perlu dah nak habiskan masa atau minyak kereta atau letih berjalan ke sana sini semasa bulan puasa untuk beli barang tu. Sebabnya anda hanya guna hujung jari jer, ONLINE jer gais. Mudah dan pantas serta menjimatkan masa!

SUBPLACE ni platform beli-belah dalam talian pertama di Asia yang berasaskan model-model langganan dan sewa untuk dimiliki . Pelbagai produk dan perkhidmatan ditawarkan di sini. Anda sebut jer, daripada barangan keperluan harian, fesyen muslimah. produk penjagaan diri hinggalah kepada perabot, peralatan rumah dan produk elektrik, semuanya ada. Dengan satu klik sahaja!

SUBPLACE turut menyediakan Promo Raya, ‘SAMA SAMA RAYA’ untuk anda seize 4 April sehingga 4 Jun ini! Diskaun sehingga 75% tau. Bukan itu jer, platform itu turut mengetengahkan konsep belian sekali bayar untuk produk terpilih. Jadi, jangan terlepas! Ada banyak produk yang anda boleh masukkan dalam record nanti.

Tak payah bazir masa lagi, jom kita usha apa yang ada untuk Promo Raya dari SUBPLACE ini.

Kena Dapatkan Produk Ini

Terdapat tujuh JENAMA yang anda boleh usha di sini! Wow, tak sabarnya, jom tengok

1) SHELL

SHELL nak berikan korang baucar digital jika anda membuat pembelian pertama melalui SUBPLACE ni nanti. Hebat betul tawaran dari SHELL ni sebabnya bukan senang tau anda boleh dapat rebat segera sehingga 30% untuk petrol. Boleh klik hyperlink di sini!

2) MJ Jewellery

Ui tak teringin ke nak bersinar-sinar dengan MJ Jewellery Raya nanti? Baru lah letops gais. Eh bukan senang tau MJ Jewellery nak bagi diskaun sehingga 61% tu. Untuk emas 916, kuantiti terhad setiap hari bermula sekarang dan seterusnya! Jarang-jarang sekali tau. Jadi, baik korang jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Klik hyperlink di setiap barang kemas yang kami beri ni okay!

1. MJ JEWELLERY Gold Earring S181
2. MJ JEWELLERY 5G Gold Collection Star & Sphere Gold Necklace R178
3. MJ JEWELLERY 375 Gold Ring C16

3) LITZ

Anda pengumpul bar emas tak? Kalau ya, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promo offers dari LITZ ini. Ianya bermula 19 hingga 24 April ini sahaja.

Ada 1gm, 5gm & 10gm PAMP 999.9 Gold Bar. Paling greatest, diskaun sehingga 33% dan ditambah lagi dengan penghantaran percuma untuk restricted kuantiti yang akan dikeluarkan pada 12.00pm nanti. Klik di LINK INI.

4) LOCKIN

Siapa jer yang tak kenal dengan jenama LOCKIN ni kan. Dorang punya speciality menjual kunci keselamatan rumah berteknologi tinggi.

Kalau tengok tombol pintu pintar ni memang sangat wow! Sekarang ini dorang buat promosi untuk 3 jenis mannequin iaitu X1, 2X Pro dan S30 Pro.

Bolehla nak pasang kat rumah anda tu nanti. Rasa lebih selamat sikit kan? Yelah, nak tinggal rumah semasa balik kampung nanti takdelah risau sangat dengan adanya tombol pintu pintar berteknologi tinggi ini. Raya tu raya juga, tapi keselamatan rumah haruslah menjadi keutamaan.

Dengan pelan RM1 untuk yuran pemprosesan anda dah boleh pasang kunci keselamatan dari LOCKIN ini! Jangan tunggu lama-lama, pasang segera. Klik hyperlink yang kami berikan ini. .

X1: LINK INI
2X Pro: LINK INI
S30 Pro: LINK INI

5) OGAWA

Sebut OGAWA jer mesti anda dah tahu kan? Jenama mesin urut kerusi yang terkenal dan berasal dari Malaysia ini memang tak payah diperkenalkan lagi. Jomlah dapatkan produk dari dorang.

MYSOFA LUXE sekarang ni anda boleh buat bayaran pertama hanya dengan RM674 sahaja.

1. MYSOFA LUXE: LINK INI
Bayaran pertama: RM99
Tempoh plan: 60 bulan

6) Kinohimitsu

Anda juga boleh dapatkan produk dari Kinohimitsu yang berharga RM58 serta diskaun sehingga 46%.

Inilah pelan eksklusif Raya nanti. Anda boleh dapatkan kedua-dua produk ini dengan membuat sekali belian.
1. Kinohimitsu Collagen Diamond 16s
2. Kinohimitsu Floral Birds Nest 6s (E) x 2 kotak

Sempatlah anda cantik Raya nanti!

7) MamyPoko

Untuk mak dan ayah tu anda boleh jer langgan pakej MamyPoko ni.

a. Mamypoko Tape MamyPoko Tape Standard L-XL (Subscription plan)
Subscribe 3 bulan Percuma 1 bulan (Serendah RM26.23 setiap pek)

b. MamyPoko Pants Standard L-XXL dimension (Subscription Plan)
Subscribe 3 bulan Percuma 1 bulan (Serendah RM28.95 setiap pek)

Wuuu, menarik betul kan? Siap ada percuma bekalan untuk sebulan lagi! Tak rugi pun kalau anda langgan melalui SUBPLACE ni.

Jap, Ada Lagi!

Kejap gais, ada lagi promo sempena Raya ni, CIMB Bank Malaysia pun ada DEALS khas untuk CIMB Malaysia debit, credit score dan pay as you go cardholders!

Anda boleh menikmati potongan sehingga RM50 pada bulan ketiga untuk semua promosi raya dengan minimal perbelanjaan sebanyak RM80 dengan langganan tiga bulan ke atas.

*Tertakluk kepada terma & syarat

Langganan Mudahkan Anda!

Amacam gais? Best ka SUBPLACE ni, kerja anda pun jadi lebih mudah bila ada langganan seperti ini. Untuk data lanjut anda boleh ke LINK INI atau boleh jer usha-usha media sosial SUBPLACE seperti di bawah!

Psst…jangan lupa untuk gunakan Promo Code RAYA10, RAYA20, RAYA35 apabila buying di SUBPLACE tau!

Facebook: DI SINI
Instagram: DI SINI




Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close