Entertainment

Korang Dah Tengok Tak Website Rumah Terbuka Raya Digital Ni? Comel Gila Weh! Siap Ada Game!

Bila orang kata rumah terbuka raya digital mesti korang membayangkan Google Meet atau Zoom assembly beramai-ramai tu kan? Kali ni REV MEDIA GROUP memberikan kelainan sikit! Diorang buat Condo Interaktif weh yang mengabungkan 3 platform iaitu OHBULAN, SAYS SEISMIK  dan juga VOCKET!

Setiap degree tu mewakili platform, model atau produk yang berbeza-beza! Jom tengok kat bawah ni:

Bila korang click on je gambar diatas, korang akan terus dibawa ke Rumah Terbuka Havoc ni! Buka-buka terus nampak 7 degree apartment yang bermula dengan lobi dan diakhiri dengan bumbung kekasih. Gitulah full set tau. Bukan senang nak buat ni weh tapi hasilnya memang menarik!

Tak pernah lagi nampak orang buat. Kalau korang nak tahu, ada sesetengah icon tu macam belon dan awan tu bergerak-gerak! Feeling macam tengah principal recreation Mario!

Level Pertama merupakan Ruang Santai OHBULAN!

Semua yang bentuk macam ada dialog tu korang boleh klik tau! Nak tahu bawa ke mana korang kena la tekan sendiri hehe ada ballot jugak yang korang boleh jawab!

Level ketiga pula ada Ruang Vocket

Ruang Vocket ni good habis. Kalau korang tengok, ia direka ala-ala bilik Kanye West yang pernah viral dulu! Geng Kaki bola boleh klik icon dialog tu, terus dibawa ke laman Vocket FC!

Level keempat ni direka khas untuk Medklinn!

Dekat degree ni, korang boleh layan kuiz untuk tengok macam mana Steriliser Medklinn ni boleh bantu bersihkan udara dan permukaan di rumah!

Lepak dulu dekat Bilik Lepak SEISMIK ni guys!

Dapatkan doa harian korang dekat bilik lepak Seismik ni! 1 hari 1 doa! Ada juga ballot dan kuiz yang korang boleh layan!

Penat berjalan dari satu degree ke degree? Jom rehat dekat Dapur Kawan ni dulu!

Layan video dan juga resipi dekat degree ni! Ada macam-macam resipi yang korang boleh ikut tau!

Lengkap dengan recreation! Seberapa cepat korang dapat cari ketupat tu?

Ada yang boleh problem tak admin punya time? haaaaa, mengelupur jugak cari ketupat ni yek!

Bukan tu sahaja, dekat degree atas sekali ni ada Level Khas untuk LBS Bina dan juga bumbung kekasih haa gitulah. Macam korang courting gitu.

Dekat LBS Bina tu korang boleh tekan dan akan dibawa terus ke laman internet LBS Bina!

Memang apartment raya yang paling excellent! Dari video, artikel, tips-tips, ballot, kuiz, resipi sampailah ke web site beli rumah! Semua ada! Umpama One Stop Centre digital lah kan?

So guys? Dah usha ke belum? Kalau belum boleh klik dekat SINI!

 



Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close