Entertainment

“Itu Lubang Skru” – Dakwa Terjumpa Kamera Dalam Tandas GSC, Wanita Ini Dikecam Netizen

Tular di laman Facebook, satu hantaran oleh seorang pengguna dikenali sebagai Mikayla Muhlberger yang meluahkan rasa kecewa apabila dia mendakwa menemukan kamera kecil di dalam tandas di GSC Gurney Plaza.

Menerusi hantaran tersebut, wanita itu telah memberi nasihat kepada para wanita supaya memeriksa tandas sebelum menggunakannya.

Menurutnya, dia terkejut apabila terjumpa kamera di dalam tandas keempat, dimana kebanyakkan pengguna wanita menggunakan tandas tersebut.

Malah, dia juga bertindak mengambil gambar tanpa flash dan dengan flash bagi membuktikan seseorang telah meletakkan kamera di dalam dinding tandas

kamera

Apa-apa pun, saya dah musnahkan kamera tu dengan kunci tajam.

Dalam pada itu, wanita itu turut menegakkan pendiriannya dengan mengatakan lubang itu bukanlah flushing sensor kerana ianya diukir pada dinding di sisi dan terdapat lubang didalamnya yang mengandungi kamera.gsc

Meninjau di ruangan komen, rata-rata orang ramai bagaimanapun memaklumkan bahawa lubang itu merupakan kesan skru bagi menggantung tempat pemegang tisu. Malah, ada juga netizen yang mengecam wanita itu kerana hanya ‘berdrama’ sahaja.

komen

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

nenek


35 minit lalu

(VIDEO) “Tak Kira Umur..” – Gigih Belajar Mengeja Semula, Nenek Ini Sentuh Hati Netizen




Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.